Zangeres

Tamara Bernard is de zangeres van de nummers

Allen covers van Adele.
Tamara is een zeer getalenteerde zangeres met een prachtige stem.

Tamara Bernard

Biografie:
Tamara Bernard (18 november 1989) zingt al vanaf jonge leeftijd.Ze startte op 7jarige leeftijd in het kinderkoor “De Rietzangertjes” waar voornamelijk klassiek werd gezongen.Het hoogte punt voor Tamara bij het kinderkoor was hun medewerking aan de Matthäus Passion olv. Dirigent Ger Vos en begeleid door het Ensemble Conservatoire (o.a. uit Arnhem en omstreken.)Na het kinderkoor volgde nog verschillende andere koren o.a. Musical Pop Voices bij Bij Pure Voice olv. Paula Vos.

In 2010 wilde Tamara meer leren en stopte met het zingen in koren en begon met individuele zanglessen bij Paula Vos (Pure Voice).In 2012 wisselde Tamara van zangdocent om zich meer te ontwikkelen in de Jazz en Soul kant van muziek.Nu vermaakt ze zich prima bij Novae Popschool Ede waar ze les krijgt van Jessica Koomen. Het doel van Tamara is om van haar grote hobby haar beroep te maken.Dit wil ze proberen te bereiken door veel te zingen, ervaringen op te doen en vooral heel veel te leren.Ze hoopt volgend schooljaar aangenomen te worden op het conservatorium hier gaat ze dit jaar dan ook alles aan doen om te halen.

Om in contact te komen met Tamara bezoekt u Tamara’s website www.tamarabernard.nl of mail naar info@tamarabernard.nl. Uiteraard is Tamara ook te vinden op Facebook.