Leon Walstra

Gitarist

Leon Walstra is de gitarist van de nummers

 

Leon promofoto Biografie:

Leon is een enthousiaste en veelzijdige gitarist uit Beverwijk. Hij is geboren in 1990 en studeerde aan het Haarlems conservatorium en de lerarenopleiding basisonderwijs.
Leon speelt graag soul, funk en jazz, maar schuwt ook de kleinere, akoestische settings niet. Leon speelde onder andere met singer-songwriter Milou Bakker en de lichte jazz coverband A day like this.
Ook valt Leon geregeld in bij bandjes die last minute nog een gitarist zoeken. Momenteel speelt Leon in de partyband ‘Soul ’n Beyond’ en is hij betrokken bij de promotietour van theatermaker Ben Blom.

‘Voor demomateriaal ben ik met Humphrey de studio ingedoken. Dit is op een heel relaxte manier verlopen en het eindresultaat mag er zijn! Humphrey is een bevlogen muziekliefhebber die absoluut zijn weg kent rond het opnemen en afmixen van kwalitatief hoogstaande tracks.’

Mocht je contact willen opnemen met Leon, dan kan dit via leonwalstra@hotmail.com . Heb je liever telefonisch contact? Stuur even een mailtje, dan kunnen we vervolgens telefonisch e.e.a. bespreken.
( Leon heeft persoonlijk toestemming gegeven voor plaatsen van deze pagina )