Ilse

Zangeres

Ilse is de zangeres van het nummer ‘When you say nothing at all een cover van Alison Krauss’

Ilse

Ik ben geboren op 4 september
1996 in Raalte. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al met muziek bezig geweest. In groep 4 ben ik begonnen met AMV lessen en vervolgens ben ik op keyboardles gegaan.
Na 3 jaar kwam ik erachter dat ik zingen toch wel erg leuk vond. Daarom heb ik toen de keyboardlessen opgezegd en ben ik op zangles gegaan. Daarnaast heb ik mezelf gitaar en poppiano geleerd, zodat ik mezelf op die manieren kan begeleiden.
In de loop van de jaren werd ik steeds fanatieker in het zingen. Vanuit de muziekschool waar ik bij zat, waren er wel eens optredens.Hieraan deed ik graag mee.
Op school koos ik ook het vak muziek waardoor ik me op school ook sterk heb kunnen ontwikkelen op meerdere gebieden. Ook zong ik op school mee in de Bigband.
Hier heb ik ook erg veel van geleerd en op deze manier heb ik weer een hele andere kant van mezelf leren kennen. Ik zong eerst over het algemeen vooral ingetogen liedjes.
Ballads, langzame popsongs, country enzovoort. Via de Bigband kwam ik in aanraking met muziek waarbij je je stem anders moet gebruiken. Liedjes als Good God (Anouk) en Son of a Preacherman (Joss Stone) waren dan eerst ook een grote uitdaging, maar na een aantal maanden ging het allemaal vlekkeloos. Ik vond het erg leuk dat ik op die manier met andere soorten muziek te maken kreeg. Ik vond het heerlijk als er weer een optreden was.
Ook aan evenementen als kleinkunstavonden en open podiumavonden deed ik vaak mee.
De positieve reacties die ik daarbij kreeg van  mensen, deden me altijd heel erg goed.
Voor de komende jaren hoop ik mezelf nog meer te kunnen ontwikkelen op het gebied van zang, maar ook in verschillende instrumenten. Ik hoop dat ik meer contacten binnen de muziekwereld kan ontwikkelen, zodat ik ook met andere mensen kan muziek maken.

Om in contact te komen met Ilse, graag even mailen naar ilse-music@hotmail.com

 

( Ilse heeft persoonlijk toestemming gegeven voor plaatsen van deze pagina )