Daniëlle Winter

Zangeres

Danielle WinterDaniëlle Winter is de zangeres van When you say nothing at all een cover van Alison Krauss.

Biografie:

Ik ben Daniëlle Winter, ben bijna 18 jaar oud en studeer Facility Management aan de Haagse Hogeschool. In mijn vrije tijd voetbal en zing ik graag. Ik ben op mijn 4e begonnen met zingen toen een klasgenootje mij meenam naar een koor van de Muziekschool Heemskerk, ik was meteen verkocht. We zongen allerlei soorten liedjes, van de bekende kinderliedjes tot Japanse liederen. Ik heb tot mijn 12e gezongen in verschillende koren van de Muziekschool Heemskerk.

Op mijn 13e ben ik op zangles gegaan  bij de muziekschool waar ik tot heden les volg. Naast de individuele zanglessen heb ik eens in de maand groepsles met andere zangleerlingen.In deze les werken we aan samenzang en meerstemmig zingen.

Ik zit in een rockband genaamd Steel Wires, samen met drie jongens spelen we covers van de bands; Paramore, Bløf, Red Hot Chili Peppers, Nickelback, RascalFlatts en nog andere bands. Wij zijn onderhand twee en een half jaar bij elkaar en breiden onze setlist continue uit.

Ik leer veel van de verschillende muziekstijlen die ik zing. Bij de band zing ik meer Rock en Pop en bij zangles zing ik meer powerballeds en musicalliedjes. Ik heb meegedaan met verschillende talentenjachten en programma’s zoals :‘My name is kids’ en ‘The Voice’ :helaas is er niks van uitgezonden maar het was een leuke ervaring. Zingen vind ik een geweldige hobby en hoop er nog veel mee te kunnen doen in de toekomst.

Om in contact te komen met Daniëlle stuur een mail naar daniellewinter100@gmail.com

 
( Daniëlle heeft persoonlijk toestemming gegeven voor plaatsen van deze pagina )